DESIGN OF AN AUTOMATED DEVICE FOR CHARGING LITHIUM BATTERIES - Tiutiunnykov Serhii V.; Babydorich Vyctoriya M.; Tiutiunnykov Vladyslav S. (European Research Materials, 2024)
У даній статті розроблено загальну концепцію проектування зарядних пристроїв системи EVSE для можливості створення власної зарядної станції у приватному будинку або біля офісу від мережі змінного струму. Також запропоновано алгоритм роботи по облаштуванню даної станції. Запроектовано функціональну електричну схему із забезпеченням двох важливих режимів Control Pilot та Proximity Pilot, що дозволило забезпечити високу надійність та безпеку роботи автоматизованого пристрою заряду.