АУЫЛДЫҚ АЙМАҚТАРДАРДАҒЫ ТҰРМЫСТЫҚ ЗОРЛЫҚ-ЗОМБЫЛЫҚТЫҢ АЛДЫН АЛУ ЖӘНЕ ӘЛЕУМЕТТІК ҚОРҒАУ ЖҮЙЕСІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Алтибаева Камила Махсетқызы; Сагидолда Нагима (Interdisciplinary Science Studies, 2024)
Бұл мақалада ауылдық аймақтарда тұрмыстық зорлық-зомбылықтын алдын алу және зорлық-зомбылықтың құрбаны болған әйелдерге әлеуметтік-психологиялық қолдау жұмыстарын маңыздылығын айқындаймыз. Сонымен қатар елімізде әйелдерді қорғау және қолдау жұмыстарының орындалу деңгейін көтері мәселелері көтеріледі.