ЛАНДШАФТ ЦИФРОВІЗАЦІЇ КРАЇН-ЧЛЕНІВ ЄС - Дзюкевич Каміль (Interdisciplinary Science Studies, 2024)
У досліджені ідентифіковано трансформацію цифрового ринку країн-членів ЄС 2015-2022 рр. Зазначено, що програма «Цифрове десятиріччя»» має на меті привести до стійкої цифрової трансформації в країнах-членах ЄС. Проаналізовано динаміку сумарної кількості балів ІЦЕС (DESI) країн-членів ЄС 2015–2022 рр.