КӨПЖЫЛДЫҚ ЖАТТЫҒУ ПРОЦЕСІНДЕ ПАУЭРЛИФТИНГТЕ КҮШ ЖАТТЫҒУЛАРЫ - Шынболатова Зарина Әбілсейтқызы (Progress in Science, 2025)
Мақалада дайындықтың әртүрлі кезеңдерінде пауэрлифтингпен айналысатын жастардың күш қабілеттерін дамыту әдістемесі ғылыми негізделген. Эксперименттік жолмен ағзаның анатомиялық-физиологиялық ерекшеліктерін ескере отырып, оқу-жаттығу жаттығуларының қарқындылығын ғылыми негізделген басқару күш қасиеттерін дамытудың тиімді құралы болып табылатындығы расталды