Еволюція медсестринської справи: виклики сучасності та підготовка магістрів - Юлія Карпенко; Людмила Сергєєва (Progress in Science, 2025)
Медична галузь перебуває в стані безперервної трансформації, де медичні сестри стають ключовими фігурами забезпечення якісної та комплексної медичної допомоги. Динамічні зміни в охороні здоровʼя, технологічні інновації, демографічні зрушення та зростаючі вимоги до безпеки пацієнтів висувають принципово нові завдання перед фахівцями медсестринської справи.