МЕКТЕП ЖАСЫНА ДЕЙІНГІ БАЛАЛАРДАҒЫ РЕТТЕУ ҚАБІЛЕТТЕРІН ДАМЫТУ - Абилкасимова Гульзам; Боранбай Қаламқас Қуанышқызы (Research Retrieval and Academic Letters, 2025)
Мақалада мектеп жасына дейінгі балалардағы реттеу қабілеттерін дамытуы қарастырылған. Авторлар, мектеп жасына дейінгі балалардың реттеуші қабілеттерді дамыту бойынша өз тәжірибелерімен білім беру саласын іске асыру арқылы ұсынылған. Негізгі міндет бұл баланың өз өмірінің қауіпсіздігі, айналасындағы адамдар мен заттардың қауіпсіздігі негіздерін қалыптастыру