БОЛАШАҚ ДӘРІГЕРЛЕРДІ КӘСІБИ ДАЯРЛАУДА «МЕДИЦИНАЛЫҚ БИОФИЗИКА» ПӘНІН ОҚЫТУДЫ ЖЕТІЛДІРУ - Ұланұлы Темірлан; Минтасова Айгуль Сембековна (Research Retrieval and Academic Letters, 2025)
медициналық биофизика пәнін оқытуда заман мен қоғам талаптарын қанағаттандыратын, ғылым саласындағы соңғы жаңалықтар ескерілген жаңа мазмұндағы типтік бағдарлама мен соған сәйкес оқу жоспарын жасау, жаңа оқулық әзірлеу, студенттің өз бетінше білім алуына және оны меңгеруіне ықпал ететін есептер мен тест жинағын дайындау, яғни «Медициналық биофизика» пәні үшін оқу-әдістемелік кешен құру тәрізді жұмыстар жасау қажеттігі туындайды