ПРОБЛЕМИ ЦІФРОВІЗАЦІЇ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ У ПРОЦЕСІ ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ: ІНВЕСТИЦІЙНИЙ АСПЕКТ - Іванова Ольга Юріївна; Проценко Андрій Петрович (Scientific Results, 2025)
В статті запропоновано методичний підхід до ідентифікації проблем та викликів цифровізації публічного управління у повоєнний період, систематизовано проблеми цифровізації публічного управління у процесі повоєнного відновлення. Систематизовано напрями цифровізації публічного управління з метою посилення ефективності публічного управління на основі використання інноваційних методів та інструментів цифровізації.