Кемел ойдың көсемі – Кемел Тоқаев - Әйкен Жүсіпбекова; Ләззат Әділбекова (Scientific Results, 2024)
Қазақ әдебиетінде детектив жанрының дамуына айтулы үлес қосып, өз кейіпкерлерін сомдауда тиімді тәсілдерді қолдана білген жазушының шеберлігі, жазушы лабораториясының әдіс-тәсілдерінің сырын ашуға арналған мақала